Ta makten över er framtid – hållbarhetskonferens för unga

Den 4-6 oktober arrangeras Power Shift på Väddö i Norrtälje, en ungdomskonferens som handlar om hållbarhetsfrågor. Coompanion Sverige, i samarbete med Coompanion Roslagen & Norrort, är Guldsponsor till konferensen som anordnas av PUSH Sverige.

Årets tema är Ekosystem och klimatförändringar, ett högst aktuellt tema som bland annat berör resursförbrukning, biologisk mångfald och hur vi kan använda och bygga ekosystem som förebygger och mildrar klimatförändringar.

Läs mer och anmäl dig till konferensen här

Power Shift skapas för att stärka unga – en konferens där unga får verktyg för att engagera sig, lär sig mer om årets tema, blir inspirerade och träffar andra som brinner för en hållbar framtid!

Ett av Coompanions främsta mål är hållbarhet och samhällsnytta, så därför är det självklart för oss att vara en del av Power Shift! Vi finns på plats och håller i seminarium och expertis i konferensens inkubator, där deltagare kan få utveckla sina idéer tillsammans med Kaospiloter från Change Course (som startar under hösten på Väddö Folkhögskola).

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!