Biljettsläpp till Stora Sociala Företagsdagen 2020

Nu avslöjas de första talarna till Stora Sociala Företagsdagen 2020! Årets tema är Innovation – Investment – Impact. Välkomna till en dag där vi hyllar landets sociala företag och inspireras av positiva och nyskapande lösningar.

Datum: 6 oktober 2020
Plats: Folkets Hus, Göteborg

Stora Sociala Företagsdagen är Sveriges största mötesplats för företag och organisationer som vill ta socialt ansvar genom affärer. Den 6 oktober på Folkets Hus i Göteborg. Det är åttonde året som sociala företag, myndigheter och andra intresserade samlas i Göteborg för att mötas, nätverka och inspireras.

I år är temat Innovation – Investment – Impact. Vi får bland annat se flera spännande exempel på hur man kan finansiera sociala innovationer, både från Sverige och andra delar av Europa. Som vanligt får vi även möta några av de personer vars liv förändrats genom ett socialt företag.

Dessutom satsar vi extra med fördjupande seminarier och ännu större möjligheter att byta kunskaper och erfarenheter med varandra.

 

Vi presenterar årets talare

Just nu avslöjar vi de första talarna och seminarieledarna. Ännu fler programpunkter presenteras under våren och sommaren. Säkra din biljett senast 1 juni för att ta del av vår Early Bird-rabatt!

Boka och läs mer på socialaforetagsdagen.se.

Stora Sociala Företagsdagen arrangeras av Coompanion, Tillväxtverket och Västra Götalandsregionen tillsammans med samarbetspartners som Göteborgs stad, Region Halland, Vinnova, Mikrofonden, SKOOPI, CSR Västsverige och Företagarna.

 

Hur påverkas vi av corona-viruset?

Självklart håller vi oss uppdaterade kring läget och följer myndigheternas rekommendationer. Om vi tvingas ställa in evenemanget på grund av risken för smittspridning kommer vi att kontakta alla besökare och medverkande. Om konferensen blir inställd återbetalas biljettavgifterna.

För mer information
Ebba Westerberg, projektledare
031-744 01 60
ebba.westerberg@coompanion.se

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!