Kooperativen samlar kraft i corona-krisen

Sårbarheten som uppenbaras i sviterna av Corona tydliggör vikten av kooperativt ägande, både på lokal och regional nivå. Tillsammans och med hållbarhet ur tre perspektiv; socialt, ekonomiskt och miljömässigt, bygger vi ett tryggare och starkare Sverige, säger Jenny Kowalewski, vd Coompanion Sverige.

Nu samlar Svensk Kooperation goda exempel på hur kooperationen ställer upp och ställer om under hashtaggen #kooperativkraft.

Så kan Coompanion hjälpa till

Coompanion finns över hela landet och jobbar nu än mer fokuserat på att stötta företagare i kris. Vi sprider kunskap via webbinarier, vi hjälper till att matcha personalbrist med personalöverskott, vi förmedlar information från myndigheter samt ger tips och råd kring fallerande ekonomi.

Precis som vanligt erbjuder vi genom våra regionkontor kostnadsfri rådgivning, nu i större utsträckning via telefon och videomöten. Vi har lång erfarenhet att lotsa entreprenörer i exempelvis affärsutveckling, företagssamverkan och personalhantering vid krissituation.

Hitta ditt närmaste Coompanion

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!