Hur påverkas ni av coronakrisen? Hjälp EU ge er rätt stöd!

EU samlar just nu in svar på hur de sociala företagen och den sociala ekonomin påverkas av krisen. Svaren ska användas för att de olika EU-institutioner ska känna till utmaningarna som företagen står inför just nu och se till att de får det stöd de behöver.

Det är Social Economy Europe som står för undersökningen, och det är bara några få frågor som de vill ha svar på.

Svara på undersökningen här! (OBS! Undersökningen görs på engelska)

Resultatet kommer att användas i dialogen med olika EU-institutioner för att känna till de verkliga behoven och utmaningarna som sociala företag och organisationer i den sociala ekonomin möter just nu, för att säkra att dessa även får det stöd de behöver genom The European Recovery Fund som Kommissionen just nu arbetar med.

Hur kan vi hjälpa er?

Vi på Coompanion vill bidra till att ni hittar nya lösningar på utmaningar som ni drabbats av på grund av coronaviruset. Boka gärna en kostnadsfri rådgivning med oss eller kontakta oss för att fråga något!

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!