Vi är företagsrådgivaren för alla som vill göra saker tillsammans! Vi har tagit fram ett antal tjänster som regionens kooperativ, sociala företag och Coompanions andra medlemmar har efterfrågat. Här hittar ni våra tjänster som vi erbjuder i Göteborgsregionen.

Kostnadsfri rådgivning

Vi är Sveriges enda experter på att starta, driva och utveckla företag tillsammans. I vår kostnadsfria rådgivning hjälper vi er att vässa er idé, söka finansiering eller hitta andra att samverka med för att växa. Allt ni behöver är en idé!

Läs mer

Ekonomi & redovisning

Coompanion kan sköta ert företags bokföring, löner, redovisning och mycket mer. Vår kooperativa och 100% digitala byrå skräddarsyr ett upplägg som passar ert behov. Så att ni kan fokusera på annat!

Läs mer

Juridik

Har du funderingar kring avtal eller andra överenskommelser? Vill du veta hur ditt företag påverkas av nya lagar eller riktlinjer? Vi hjälper dig med juridiska frågor och håller utbildningar under ledning av vår egen jurist.

Läs mer

Kommunikation

Ni ska synas, höras och bli förstådda! Vi hjälper er med allt från kommunikationsstrategi till kampanjer, video, foto, webb, trycksaker, pressmeddelanden och mycket annat inom media. Vi skräddarsyr en lösning efter just ert behov.

Läs mer

Finansiering

Letar du efter finansiering för att förverkliga dina idéer? Vi kan hjälpa dig genom vårt samarbete med Mikrofonden Väst, som investerar i företag som skapar social impact och samhällsnytta.

Läs mer

Ansöka om projekt

Tycker ni det är kul att skriva ansökningar? Det gör vi! Vi tar gärna ett förutsättningslöst samtal om det ni brinner för och ser om vi tror att det finns förutsättningar att göra en ansökan, till exempel mot någon av EU:s fonder eller till nationella program.

Läs mer

Boosta ert styrelsearbete!

Gå en utbildning eller hyr in ett proffs! Vi erbjuder kurser i styrelsearbete, ger handledning och kan även bidra som ledamot eller adjungerad i styrelser. Du kan också hyra in en erfaren ordförande till stämman eller årsmötet från oss. Ta in ny kompetens och utveckla er organisation!

Läs mer

Socialt företagande

Vi är experter på socialt företagande som skapar jobb till långtidsarbetslösa. Vi stöder grupper som vill starta företag och jobbar även med Social Franchising för att kunna använda redan beprövade affärsidéer på nya orter. Nå drömmen – kontakta oss idag!

Läs mer

Processledning

En extern processledare kan göra stor skillnad vid utvecklingsarbeten där medskapande är viktigt. Vi arbetar med roliga och involverande metoder som öppnar dörrar och skapar glädje.

Läs mer

Ledarskap & konfikthantering

Vi kan ledarskap i idéburna organisationer och vet att förutsättningarna kan vara annorlunda där. Vi stödjer ledare i föreningar, kooperativ och sociala företag genom handledning, ledarskapsutbildning och grupputveckling. När det knakar i samarbetet har vi metoderna och kunskapen som gör en bra process möjlig!

Läs mer

Social Franchising

Använd en affärsidé som ni vet fungerar! Vi har kombinerat den bästa metoden för att sprida affärsidéer med vår långa erfarenhet av att stödja sociala företag. Vi kallar det för Social Franchising.

Läs mer

HR & rekrytering

Vi hjälper er med rekrytering, organisationsutveckling och frågor som handlar om relationen mellan arbetsgivare och medarbetare.

Läs mer

Hittar du inte vad du letar efter?

Inga problem! Med Coompanions stora nätverk över hela landet och våra kontakter i Göteborgsregionen, så kommer vi garanterat att hitta det ni behöver.

Ta kontakt med oss så fixar vi det tillsammans!

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!