Coompanion Skånes coronajour – vi hjälper er i krisen

Coronaviruset påverkar nu hela Sverige. Många har behövt ställa in konferenser, evenemang, kurser och mycket annat. Verksamheter och företag har blivit lidande. Nu vill vi hjälpa er att hitta lösningar, så att företag kan gå från att ställa in till att ställa om.

Ni kan till exempel vända er till oss om ni vill ha coachande rådgivning om hur ni kan klara er bättre i dessa kristider – det kan vara genom att bolla idéer om hur ni kan lägga upp delar av er verksamhet digitalt. Vi kan tipsa er om vissa digitala hjälpmedel och så håller vi oss uppdaterade, genom Coompanion Sverige, på nya regler och åtgärder som tillkommer för att stötta företag i krisen.

För att finnas där för er har vi på Coompanion Skåne anpassat vår verksamhet och ser nu även till att vi finns mer tillgängliga via mail och telefon för era frågor.

Kontakta: Johan Broman
Telefon: 0733-63 10 01
Telefontid må-fr kl. 9-16
E-post: johan.broman@coompanion.se

Vad finns det för stöd åt företag i kris?
Se Coompanion Sveriges länksamling 

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!