Trädkroki – skissa tillsammans!

Trädkroki är för dig som vill upptäcka ditt tecknande på ett roligt och kravlöst sätt ute i naturen. Vi tar oss ut i skogen med papper och penna och upptäcker trädens form och struktur med alla sinnen. Kroki handlar om ”att se” och du får en rad övningar som vägleder dig i ditt tecknande. Träplatta, naturpapper, kritor och pennor finns att låna på plats.

Kursledare är Kerstin Engblom Clavijo från Ateljé Natur. Kerstin är illustratör och naturguide som slagit ihop påsarna och öppnat en ambulerande Ateljé Natur ute i det gröna. Det är välgörande och lärorikt att möta naturen genom konst och Kerstin vill inspirera till människors kreativitet i samklang med naturen. Hemsida: kerstinengblom.com

När: Fredagen den 17 juli, klockan 11 – 13.

Var: Besökscentrum Snogeholm, Fiskarhusvägen 173, 275 93 Sjöbo

Koordinater: 55°33’56.8″N 13°42’57.9″E

Anmälan senast 15 juli

ANMÄL DIG HÄR

Aktiviteten görs inom projektet Tillsammans för biosfärområde Vombsjösänkan Aktiviteten är gratis och öppen för alla, men begränsat antal platser. Ta med fika och kläder efter väder!

Projektet ”Tillsammans för biosfärområde Vombsjösänkan” pågår 2019-2021. Syftet är att bjuda in alla som vill engagera sig för ett biosfärområde i Vombsjösänkan. Projektet ägs av Coompanion Skåne med huvudfinansiering från Leader Lundaland och Leader Sydöstra Skåne. Hemsida: skane.coompanion.se/vombsjosankan

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!