Arbetsgivarfrågor på schemat

Gudrun Einefors undervisar kursen Företagsam Framtid som besöktes av Jan Edén, Svensk Kooperation, och Hans-Erik Stierna, KFO, på temat arbetsgivarfrågor.

Den 25:e oktober arrangerade Coompanion en informationsträff med ämnet arbetsgivarfrågor. Eleverna i kursen Företagsam Framtid fick möjlighet att lära sig mer om hur arbetsmarknaden fungerar i Sverige. Den ettåriga kursen är ett ESF-projekt drivet av Landstinget på Ölands folkhögskola. Eleverna, som alla är utrikes födda, lär sig om socialt entreprenörskap samtidigt som de läser svenska och samhällsorientering.

Med på träffen på Ölands folkhögskola var också Nätverket för arbetsintegrerande sociala företag i Kalmar län.
Jan Edén från Svensk Kooperation och Hans-Erik Stierna från KFO hade mycket värdefull och matnyttig information att komma med och för Nätverket som engagerar företag och projekt med arbetsintegrering som en del av sina affärsidéer väntar ytterligare en informationsdag under början av 2018. Då kommer Hans-Erik Stierna att finnas på plats igen och då är det kollektivavtalet som ska gås igenom.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!