“Hon gör det andra pratar om” – en dag om sociala innovationer!

Välkommen till en konferens om sociala innovationer, något vårt samhälle behöver mer av! 17 maj bjuder vi på en heldag i Oskarshamn med konkreta exempel från företagare och de senaste forskningsrönen! Vad är en social innovation? Hur föds de? Hur utvecklas de? Hur skapar vi förutsättningar för innovationer som bidrar till ett bättre samhälle? Sociala innovationer i sig är inget nytt; Förskolor, mödravård, brandkår är alla exempel på sociala innovationer som vi idag tar för givet men som en gång i tiden utmanade system och strukturer. Vår tids stora samhällsutmaningar kräver mer, fler och bättre sociala innovationer. Det kan handla om allt från stadsodling, till läxhjälp och flyktingmottagande – innovationer som ofta kräver smart samverkan över gränser och sektorer.

Tid: Torsdagen den 17 maj kl 11:30 – 17:00

Plats: Oskarshamns Folkhögskola, Munthesalen

Program

Anmälan: Anmälan till konferensen sker till kalmar@coompanion.se senast den 10 maj 2018. Konferensen är kostnadsfri men avanmälan efter den 15 maj debiteras med 250 kr.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!