Lär dig omvärldsbevaka!

Effektiv koll på omvärlden – skaffa försprång och undvik katastrofer (seminarieserie från Södertälje Science Park, i fyra delar), kostnadsfritt.

För att stärka sin konkurrenskraft, att se nya möjligheter och skapa ett försprång krävs att man har bra kännedom om och kan tolka vad som händer i omvärlden, även som litet företag.  Vad är relevant att ha koll på? Varför?  Hur ser en effektiv process för omvärldsanalys ut?  Hur prioriterar man och hur får man ut så mycket som möjligt av sin omvärldsanalys? Och vem/vilka ska delta i arbetet?

I en serie om fyra digitala, interaktiva seminarier kommer vi rusta dig med insikter, metoder och verktyg som gör att du och ditt företag kommer att kunna jobba mer effektivt och fokuserat med att ha koll på vad som är relevant för just er.  Vi är övertygade om att ni inte bara kommer att kunna skapa ett försprång: omvärldsbevakning är inspirerande och skapar ett större engagemang och innovationskraft.

Läs mer och anmäl dig hos Södertälje Science Park.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!