Kostnadsfri affärsutveckling för företag och föreningar i Sofielund

Är du företagare eller samhällsentreprenör och vill utveckla din verksamhet? Går du i tankarna att starta din egen verksamhet? Bor eller verkar du i Sofielund i Malmö? Nu erbjuds du kostnadsfri rådgivning från Coompanion Skåne genom Malmö Stad.

Tack vare vårt samarbete med Malmö Stad så kan du få extra mycket hjälp från oss fram till årsskiftet 20/21. Vi har jobbat med att utveckla en stor bredd av verksamheter i 35 år och vi är extra duktiga på samverkan och delning av resurser. Det behöver inte vara stora komplicerade saker du behöver hjälp med. Vi kan hjälpa dig att reda ut små vardagsbekymmer i din verksamhet eller vara ett bollplank i större strategiska omställningar. Känner du att du kört fast kan det faktiskt vara bra att påbörja en diskussion med någon från utsidan som kan komma med nya perspektiv.

Här kan du läsa mer om vilken typ av hjälp vi kan erbjuda.


Kontakta mig så kan vi påbörja ett samtal om hur vi kan hitta vägar framåt.

Jonas Carlstedt, företagsutvecklare Coompanion Skåne
jonas.carlstedt@coompanion.se
0723-54 07 11


Rådgivningen genomförs inom ramen för projektet Case Sofielund Entreprenörskap som finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!