Lär dig hålla eller delta i digitalt möte

Länsbygderådet Blekinge och Coompanion Blekinge är glada att kunna bjuda in dig som vill lära dig hur du arrangerar eller deltar i ett digitalt möte till en utbildning i två delar: 23 feb så bjuder ni in, förbereder deltagarna på mötet och håller kvar deras uppmärksamhet och 25 feb Vi reder ut skillnaden mellan plattformar för videomöten och tipsar om fler verktyg som kan öka engagemanget. Utbildningarna vänder sig till er som driver föreningar i Blekinge, och har fokus på hur man hanterar den digitala tekniken. Insatsen är en del av projektet Utveckling av plattform för idéburen sektor i Blekinge 2021 – ett projekt som finansieras av Region Blekinge.

Plats: digitalt via Zoom
Tid: tisdag 23 februari kl 18.00 – 19.30 – och torsdag 25 februari kl 18.00 – 19.30

Läs hela inbjudan och anmäl dig här

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!