Anmäl dig till Social Business Board och ta din samhällsnyttiga affärsidé till nästa nivå!

Samhällsnyttiga affärsidéer och sociala företag är viktiga för att skapa lösningar på samhällets stora utmaningar. Därför har vi skapat Social Business Board – ett forum där ni som entreprenörer får möjlighet att berätta om er idé och få återkoppling och vägledning från Blekinges främjarsystem. Genom att delta vid ett SBB får ni konkreta råd från ett flertal företagsutvecklare – och en rejäl skjuts framåt för er samhällsnyttiga idé.
Vid ett Social Business Board möter ni direkt en panel från främjarsystemet bestående av företagsrådgivare från ALMI, BBI, Coompanion, NetPort Science Park och Region Blekinge.

För att delta vid ett SBB vill vi att ni:
– Har en idé som löser någon av samhällets utmaningar och vill få hjälp med att ta idén vidare
– Eller driver ett företag vars främsta drivkraft är samhällsnytta och vill få hjälp med att utveckla företaget vidare.

SBB genomförs torsdagen den 27 maj kl. 13-16.

Läs fullständig inbjudan eller anmäl er redan nu genom att svara i formuläret.

Vad är ett Social Business Board?
En Social Business Board är ett möte och en process för personer, företag eller andra organisationer som har en idé som skapar samhällsnytta. Genom att vara med i en SBB får ni direkt feedback och stöd av ett antal professionella aktörer från företagsfrämjar-/innovationsstödssystemet. Oavsett om ni har en etablerad verksamhet eller precis fått er idé, är ni välkomna att vara med. Målet med en Social Business Board är att vara en katalysator för alla samhällsentreprenörer. Vår uppgift som främjare är att hjälpa, peppa och stötta er så att ni kan komma vidare med er idé och/eller företag.

Hur går Social Business Board till?
Vid en Social Business board får ni under tio minuter pitcha er affärsidé eller ert företag till panelen som består av företagsrådgivare från ALMI, BBI, Coompanion, NetPort Science Park och Region Blekinge. Efter er pitch får ni feedback direkt från panelen, med syftet att öka era utvecklingsmöjligheter, hitta stöd och möjliga kontakter inom främjarsystemet vilka ska underlätta för er att lyckas med er samhällsentreprenöriella idé och/eller företag.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!