En kooperativ arbetsmarknad – för vem?

En kooperativ arbetsmarknad – för vem? Eva Nordmark Coompanion

Coompanion är den enda kooperativa rådgivaren i Sverige och vi är övertygade om att kooperation gör verklig skillnad i människors yrkesliv. Därför bjöd vi in arbetsmarknadsminister Eva Nordmark, riksdagspolitiker och aktörer med kooperativa initiativ, för att belysa kooperation som en viktig del av arbetsmarknaden. Ni kan titta på hela webbinariet nedan!

Arbetsmarknadsministern fick förhinder med kort varsel men vi fick nöjet att tala med Elsa Engström, sakkunnig hos ministern.

Vill du veta mer?

Vi på Coompanion är övertygade om att kooperativt entreprenörskap är grunden för ett jämlikt, demokratiskt och hållbart samhälle. Med anledning av Demokratins 100-årsjubileum arrangerar Coompanion Sverige en rad webbinarier med olika teman under året. I november lyfter vi kooperationens betydelse för en väl fungerande arbetsmarknad.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!