COODING – internationellt event om digitalisering för kooperativa företag

I höst arrangerar CECOP tillsammans med en rad aktörer evenemanget COODING. Eventet handlar om användningen av digitala och nya teknologier inom kooperativa organisationer och äger rum den 29-30 september 2023 i Bologna, Italien. Det finns också möjlighet att delta online.

Kooperatörer kommer att ha möjlighet att diskutera och förbättra samarbete kring användningen av digitala och nya teknologier i linje med kooperativa principer och värderingar genom konferens, tematiska workshops, kooperativ mässa och möjligheten att interagera med mentorer.

Läs mer hos Cecop

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!