Samhällsentreprenörer i strålkastarljuset – lunchintervju med Fredrik Bergman

Välkommen till en spännande lunchintervju med journalisten Fredrik Bergman, författare till den nyutkomna boken om samhällsentreprenörer!

Fredrik Bergman tar oss med på en resa genom Europa där människor i utsatta situationer har tagit saken i egna händer. Från Östersund till Hull i England till Malmö, har individer tröttnat på passivitet och startat kooperativa företag som inte bara ger dem arbete och försörjning utan också en starkare gemenskap.

Bergman riktar strålkastarna mot 21 sociala kooperativ som har lyckats bygga framgångsrika verksamheter. Dessa exempel är inte bara inspirerande och tankeväckande, de kan också vara nyckeln till att lösa viktiga samhällsutmaningar.

Författaren Fredrik Bergman är ingen nykomling i ämnet. Han har själv arbetat i många år med de sociala kooperativen Macken och Street Business. Hans insikter och erfarenheter kommer att kasta ljus över de mänskliga berättelserna bakom boken och inspirera dig till att tänka utanför boxen.

Det här är en unik möjlighet att lära dig mer om en rörelse som har potential att förändra samhället. Anmäl dig nu och låt dig inspireras av Fredrik Bergmans berättelser och insikter!

När? 2 november kl 12:00-12:30

Var? Zoom (vi skickar länk när du anmält dig)

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!