2024 är året då ni startar företag tillsammans

starta företag tillsammans 2024

Funderar ni på att starta företag tillsammans under 2024? Ta hjälp av oss från början. Vi finns till för alla som vill starta och driva hållbara och kooperativa företag.

Hos Coompanion får alla som vill starta företag tillsammans kostnadsfri rådgivning och stöd. Vi har kontor över hela landet och kan träffa er eller bjuda in till ett digitalt möte.

Allt ni behöver är en idé och en vilja att göra något! Vi anpassar rådgivningen efter hur långt ni har kommit och vad ni behöver just nu. Ni behöver alltså inte ha registrerat något företag eller gjort någon affärsplan innan ni träffar oss.

Boka rådgivning med oss idag!

Vad är ett kooperativ?

Vad för företag kan vi starta?

Många som vi träffar startar företag för att bidra till någon slags samhällsnytta. Målet med deras företagande är alltså inte i första hand att tjäna pengar, utan att göra något positivt. Däremot är det viktigt att ert företag är ekonomiskt hållbart och går med vinst så att ni kan fortsätta att göra bra grejer!

Vi gillar den kooperativa företagsformen. Varför? Jo, för att kooperativa företag är demokratiska och ofta mer hållbara och jämställda än andra. Dessutom är det roligare att driva företag tillsammans med andra.

Hur kan det vara gratis?

Vi har i uppdrag av Tillväxtverket att ge kostnadsfri rådgivning, information och utbildning till människor som vill starta kooperativa företag. Tack vare deras finansiering kostar rådgivningen ingenting för er entreprenörer.

Hitta ditt närmaste kontor för att boka rådgivning!

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!