After work

Nu fortsätter våra populära After Works för nya företagare! Häng med och träffa andra entreprenörer som nyligen startat, eller som funderar på att komma igång med sitt företag. Den 7 april ses vi hos Julared med Hagårds Lagård, som blev utnämnda till Årets Nytänkare i Habo kommun 2021. 

Under After Worken berättar ägarna av Julared med Hagårds Lagård om sin resa som entreprenörer och kommande framtidsplaner. Välkommen att få inspiration, kunskap och knyta kontakt med andra som likt du är i startgroparna av sitt företagande!

De hjälper dig framåt

Med på plats finns representanter från Science ParkCoompanionNyföretagarcentrumMullsjö utveckling och Habo Kommuns näringslivsavdelning. Samtliga erbjuder hjälp till dig som är ny företagare, och kommer under kvällen att berätta mer om hur de kan bidra till din utveckling.

När?

Torsdagen den 7 april kl.18.30-20.30.

Var?

Julared Hagårds Lagård, Julared 1, 566 91 Habo

För vem?

Personer som nyligen startat eller funderar på att starta sitt företag, som vill få inspiration och träffa andra i samma sits.

Anmälan

Anmäl dig via Science Parks hemsida här.
Eventet är kostnadsfritt och vi bjuder på något lättare att äta. Anmälan har öppet t.o.m. den 4/4, men antalet platser är begränsade så vänta inte med att registrera dig. Har du anmält dig men kan inte längre komma? Kom ihåg att avboka din plats senast 24 h innan eventet startar. Om du behöver avanmäla dig, eller har frågor kring eventet, kontakta vår affärsutvecklare Elin Ohlsson på Science Park.

I samarbete med:

Datum

07 apr 2022
Expired!

Tid

18:30 - 20:30

Lokal tid

  • Tidszon: America/New_York
  • Datum: 07 apr 2022
  • Tid 12:30 - 14:30

Platser

Julared Hagårds Lagård
Julared 1, 566 91 Habo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!