Välkommen till Dialogforum

– En idéverkstad för dig som möter idébärare och samhällsentreprenörer i Jönköpings län

I länets landsbygder finns det massor av initiativ – personer och företag som tar sig an utmaningar av olika slag och bidrar till samhällsnytta. I din roll möter du troligen en hel del av den här sortens initiativ och idéer, samtidigt som vi förstått att det ibland kan vara en utmaning att fånga upp, stötta och möjliggöra för idéer och initiativ i den mån en önskar. 

Därför är du välkommen till en eftermiddags idéverkstad där vi som möter idébärare och samhällsentreprenörer tillsammans ges en möjlighet att utforska och utveckla nya lösningar och tankebanor för hur vi i högre grad kan möjliggöra för landsbygdens idéer.

Vi drar lärdom av och ökar kännedomen om varandra, vilket är en viktig pusselbit för att bidra till att skapa en hållbar livsmiljö både i landsbygd och tätort. 

Träffen är en uppföljning av dialogforumet i januari och vi välkomnar både er som var med då och er som inte var det. 
Du som är inbjuden möter i ditt dagliga arbete personer/företag i länets landsbygder som tar sig an utmaningar genom innovativa lösningar och verkar för lokal utveckling.

Träffen inleds med gemensam lunch som Coompanion bjuder på. Därefter följer samtal, inspirerande exempel och erfarenheter samt workshop. Dagen avslutas med fika och berättelsen om Forssa Kvarnagård. Varmt välkommen!

Anmäl dig här senast 6 december

Frågor? Kontakta Louise Ramberg på louise.ramberg@coompanion.se eller tel. 072-557 80 90

Vi som arrangerar är Coompanion Jönköpings län och Jönköping International Business School genom projektet SIRU 2.0 – social innovation för regional utveckling. Projektet finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden och Region Jönköpings län. Läs mer om projektet här.

Datum

14 dec 2022
Expired!

Tid

12:00 - 15:30

Lokal tid

  • Tidszon: America/New_York
  • Datum: 14 dec 2022
  • Tid 06:00 - 09:30

Platser

Forssa Kvarnagård
Sävsjö
Webbplats
https://forssakvarnagard.se/

Arrangör

Coompanion Jönköpings län
Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!