GBG Co-ops SQUAD rycker ut!

Att vara entreprenör kräver en problemlösare av rang, en innovatör med gehör, service av rang och en känsla för vad som ligger i tiden just nu! Vi alla har olika egenskaper, erfarenheter och kunskaper – så låt oss slå våra kloka huvuden ihop, häng med på GBG Co-ops Squad där vi hittar lösningar på entreprenörers utmaningar!

Under denna kreativa workshop får en eller flera entreprenörer/team hjälp av CO-OPS SQUAD (er!) att lösa en utmaning som hen/de står inför. Utmaningen kan vara allt från hur de ska utforma sin idé, afffärsplan, hitta finansiering, marknadsföra produkter eller tjänster, hitta kunder eller samarbetspartners för att ta sig vidare i sin process.

Antar du utmaningen? 

Om just du eller ni i ert team står inför en utmaning får du nu chansen att skicka in en beskrivning av det du vill ha support med från “The Squad” för att hitta nya lösningar, nästa steg eller nya infallsvinklar. Du/ni anger då utmaningen vid anmälan. Under kvällens workshop får ni pitcha er idé och utmaning samt få peer-to-peer support av gruppen. 

Är du redo att rycka ut? Gå med i The Squad för att assistera en entreprenör! Välkommen att delta på en kreativ workshop där du får bidra med dina idéer, kunskap och unika infallsvinklar för att komma med lösningar på en entreprenörs utmaning. Du får en unik inblick i en annan entreprenörs verksamhet, dess utmaningar och möjligheter. Och det bästa av allt – du får hjälpa någon annan!

Är du redo?

Anmäl dig här!

Datum

05 maj 2022
Expired!

Tid

17:00 - 19:00

Lokal tid

  • Tidszon: America/New_York
  • Datum: 05 maj 2022
  • Tid 11:00 - 13:00

Mer info

Anmäl dig här!

Platser

Yesbox
Gamlestadsvägen 4, Göteborg
Anmäl dig här!
Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!