Inspirationsträff – investera i dig själv

Vill du ta kontrollen över ditt eget liv och investera i dig själv? Kanske har du en dröm eller en idé som du vill genomföra? Välkommen på en inspirationsträff på YESBOX om hur du kan satsa på dig själv och din framtid redan idag!

Under inspirationsträffen får du tips, råd och verktyg kring hur du kan hitta din inre drivkraft och skapa det liv du drömmer om. Du får lära dig hur du kan förverkliga en idé, tjäna extra pengar eller skapa ditt eget jobb – oavsett vad du har för mål eller förkunskaper. Du får möjlighet att skaffa ett viktigt nätverk och få stöd och hjälp av andra. Du kommer även att få information om en gratis utbildning i att starta eget företag eller skaffa extra försörjning som kommer att starta igång våren 2024. Mer information ges på inspirationsträffen.

DATUM & TID

När? Torsdag 7 december 2023 kl 14:00-16:00
Vart? YESBOX, Gamlestadens Fabriker, Väverigatan 4, Göteborg

ANMÄLAN

Anmäl dig här
Träffen är kostnadsfri.

Vi bjuder på fika! Välkommen till Yesbox för att ta en kaffe och prata med oss om hur vi kan hjälpa just dig att satsa på dig själv!

Kan du inte delta på träffen men vill ha information om utbildningen?
Maila moa.nilsson@coompanion.se för mer information.

Träffen arrangeras av Framitidshubben i samarbete med YESBOX – Home of Entrepreneurs, Support Group Network, Drivhuset Göteborg, Coompanion, Nyföretagarcentrum, CSR Västsverige och Ekocentrum. Läs mer om YESBOX på www.yesboxgoteborg.se

Datum

07 nov 2023
Expired!

Tid

14:00 - 16:00

Lokal tid

  • Tidszon: America/New_York
  • Datum: 07 nov 2023
  • Tid 08:00 - 10:00

Mer info

Anmäl dig här!
Anmäl dig här!
Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!