Kommunicera din samhĂ€llsnytta! 📣

Hur gör ni för att berÀtta om de goda effekter ert företag bidrar till? Pratar ni med era intressenter om er positiva samhÀllspÄverkan? I det hÀr webbinariet fÄr ni tips och rÄd kring hur ni bÀttre kan förstÄ och kommunicera er samhÀllsnytta.

Kanske har ni i ditt företag redan börjat arbeta med att förstĂ„ och sprida vilken faktisk samhĂ€llsnytta ni gör. Men vet du vilka insatser som verkligen fungerar? Har ni utvĂ€rderat olika insatser? Vet ni vilken vĂ€g ni ska ta framĂ„t? 

Vi har bjudit in Livia Alonso frÄn Effektfullt för att ge dig inspiration till att arbeta med effektmÀtning. Det ökar inte bara din trovÀrdighet, det gör det ocksÄ lÀttare att övertyga finansiÀrer, bidragsgivare, donatorer och samarbetspartners om vÀrdet av ditt arbete. Du fÄr med dig exempel pÄ hur ni kan synliggöra er potential för effekt och dÀrmed öka chansen att vinna bÄde förtroende och nya finansieringsmöjligheter.


FörelÀsningen ges av Effektfullt, en rikstÀckande idéburen organisation som genom utbildning och experttjÀnster kapacitetsbygger organisationer inom alla sektorer. Effektfullt stöttar företag i att mÀta, analysera och synliggöra sina sociala och miljömÀssiga effekter, samt i att anvÀnda resultaten för att lÀra och göra Ànnu större nytta.

Datum

23 nov 2023
Expired!

Tid

08:30 - 09:30

Lokal tid

  • Tidszon: America/New_York
  • Datum: 23 nov 2023
  • Tid 02:30 - 03:30
AnmÀl dig hÀr
Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affĂ€rsidĂ©er – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!