Matverkstad: Spännande röror & växtbaserade smörgåspålägg

Självhushållaren Katja Wiezell (Pigan&Smeden) lär ut kloka och enkla tips att förädla sånt som du själv kan odla. Provsmakning av spännande smörgåspålägg med oväntade lokala råvaror.

Eventet hålls på Singö Bygdegård den 28 september, kl 13-15.

Anmälan krävs! Begränsat antal platser. Sista anmälningsdag fredag 27/9.

Matverkstaden är kostnadsfri och arrangeras av Coompanion och Projekt Lokal Smart Mat med finansiering från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling via Leader Stockholmsbygd. 

För frågor, kontakta Sarah Thorsaeus 070-3736460 sarah.thorsaeus@coompanion.se

Datum

28 sep 2024
Expired!

Tid

13:00 - 15:00

Lokal tid

  • Tidszon: America/New_York
  • Datum: 28 sep 2024
  • Tid 07:00 - 09:00
Anmäl dig kostnadsfritt
Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!