MATVERKSTAD: Förädla från skog & mark

Självhushållaren Katja Wiezell (Pigan & Smeden) lär ut kloka och enkla tips att förädla sånt som du själv kan odla eller samla i skog och mark. Provsmakning av spännande rätter med oväntade råvaror!

Begränsat antal platser. Anmäl dig senast den 2 maj.

Plats: Björkö hembygdsgård

Obs, ny tid: kl 10-12

Foodworkshopen är kostnadsfri och arrangeras av Coompanion genom projektet Lokal Smart Mat som finansieras av Leader Stockholmsbygd. 

För frågor, kontakta Sarah Thorsaeus, 070-373 64 60

Datum

04 maj 2024
Expired!

Tid

10:00 - 12:00

Lokal tid

  • Tidszon: America/Los_Angeles
  • Datum: 04 maj 2024
  • Tid 01:00 - 03:00

Mer info

Anmälan
Anmälan
Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!