Open stage: Showcase för kreatörer

Open stage: Showcase för kreatörer

Släpp loss din kreativitet och dela med dig av dina verk! Välkommen på en kväll där kulturutövare som också funderar på att starta företag – eller redan gjort det – får visa upp sig, knyta nya kontakter och hitta samarbeten.

27 september kl. 18-20

Alla får vara med! Konstnärer, musiker, hantverkare, skådespelare, cirkusartister, poeter, komiker, författare, filmare, fotografer – ja, ni vet bäst.

Varför gör vi det här?

Det finns så många talangfulla människor i Göteborg som också försörjer sig eller tjänar pengar på sin konst. Coompanion har i uppdrag att hjälpa alla som vill starta företag tillsammans och även underlätta samarbeten mellan företagare.

Under kvällen gör vi en kort reflektion över kreativitet och entreprenörskap, men framför allt får ni en chans att träffa varandra och göra det hela till en fantastisk kulturupplevelse.

Varje deltagare får ungefär 10 minuter på scenen. Yesbox har en enklare ljudanläggning och det finns också möjlighet att visa innehåll på storbildsskärm. Kontakta oss om du undrar något kring dina möjligheter!

Hur kan rådgivningen vara gratis?

Coompanions rådgivning är kostnadsfri för alla som vill starta eller driva företag tillsammans. Det är tack vare vårt uppdrag från Tillväxtverket, som vill att fler människor startar kooperativa företag.

Vill du också boka in en rådgivning? Läs mer här.

Kontakta oss om du har några frågor.

Datum

27 sep 2023
Expired!

Tid

18:00 - 20:00

Lokal tid

  • Tidszon: America/New_York
  • Datum: 27 sep 2023
  • Tid 12:00 - 14:00

Mer info

Anmäl er här!
Anmäl er här!
Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!