Stora Sociala Företagsdagen 2020

Nu avslöjas de första talarna till Stora Sociala Företagsdagen 2020! Årets tema är Innovation – Investment – Impact. Välkomna till en digital version av dagen där vi hyllar landets sociala företag och inspireras av positiva och nyskapande lösningar.

6 oktober 2020
kl. 09.00-15.00
Online och direktsänt från Göteborg

Läs mer och boka biljetter här

Stora Sociala Företagsdagen är Sveriges största mötesplats för företag och organisationer som vill ta socialt ansvar genom affärer. Det är åttonde året som sociala företag, myndigheter och andra intresserade samlas för att mötas, nätverka och inspireras.

I år är temat Innovation – Investment – Impact. Vi får bland annat se flera spännande exempel på hur man kan finansiera sociala innovationer, både från Sverige och andra delar av Europa. Som vanligt får vi även möta några av de personer vars liv förändrats genom ett socialt företag.

Dessutom satsar vi extra med fördjupande seminarier och ännu större möjligheter att byta kunskaper och erfarenheter med varandra.

Digitalt direktsänt från Göteborg

I år har vi tagit steget och blivit digitala för att hjälpa till att minska smittspridningen. Du kan antingen välja att följa med via din dator, surfplatta eller mobil, eller att delta i en mindre grupp vid vår direktsändning i Göteborg. Mer information om att följa sändningen tillsammans på andra orter kommer inom kort!

I alla biljetter ingår huvudprogrammet och alla seminarier på eftermiddagen. Ni väljer helt fritt vilket seminarium ni vill följa!

Datum

06 okt 2020
Expired!

Tid

09:00 - 15:00

Lokal tid

  • Tidszon: America/New_York
  • Datum: 06 okt 2020
  • Tid 03:00 - 09:00

Mer info

Läs mer

Platser

Online
Läs mer
Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!