Att ha sitt eget företag men samverka om olika delar är som att ha kakan och äta den. Du är både självständig och kan skapa nytta tillsammans, med tillgång till kompetens, nätverk, möjlighet till att dela på risker och arbete – och fira tillsammans när det går bra. 

Boka kostnadsfri rådgivning med Coompanion!

Vad kan vi samverka om?

Att dela lokaler, marknadsföra sig ihop, ta hem affärer tillsammans, dela maskiner och verkstad är vanliga exempel på företagssamverkan.

Det viktiga är att ett plus ett blir tre – alltså att nyttan som var och en får ut är större än vad hen sätter in i, till exempel i form av arbete.

Kika gärna i vår manual för företagssamverkan!

Tio kreativa företag startade butik tillsammans

Tio kreativa företag startade butik tillsammans

Made In Medelpad är en förening där tio kreativa företag har gått ihop för att samarbeta kring en butik mitt i centrala i Sundsvall. 

Hållbarhetskonsulter vill göra verklig skillnad som kooperativ

Klimatförändringarna och omställningen till en cirkulär ekonomi utmanar dagens affärsmodeller. Hur påverkar egentligen ett företags verksamhet omvärlden ekonomiskt, socialt och miljömässigt? Möt konsulterna som gick samman för att göra verklig skillnad.

Hitta någon att samarbeta med!

Annonsera efter dina samarbetspartners på vår sajt Kompanjoner.se!

Kreativ företagssamverkan tar besökare till skogen

Djupt in i de dalsländska skogarna har konstnärer och hantverkare tillsammans skapat en plats som stärker både bygden och kreatörerna. Tack vare samarbetet vågade Malin Robertson Harén ta steget till eget.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!