Nu söker vi en projektekonom för att förstärka vårt team på Coompanion i Göteborgsregionen! Ta chansen att bli en del av vår proffsiga ekonomiavdelning och en arbetsplats med mycket engagemang, stor frihet och stort ansvar.

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare

Kvalifikationer

Projektekonom – 5 års arbetslivserfarenhet eller mer

Projektekonom sökes till Coompanion Göteborgsregionen

Om jobbet

Coompanion är företagsrådgivaren för samhällsentreprenörer och när man vill starta företag tillsammans. Vi verkar för att människor ska förverkliga sina idéer genom att starta företag tillsammans – varav många är kooperativ. Det gör vi genom kostnadsfri rådgivning för tillsammansföretagare. Vi stödjer kooperativa och sociala företag genom kompetensutveckling, konsulttjänster och utvecklingsprojekt. I våra utvecklingsprojekt utvecklar vi det sociala entreprenörskapet för att Västsverige skall bli en mer hållbar region.

I Göteborg är vi 18 anställda. Vi är drygt 120 kollegor på 24 andra Coompanion kontor runt om i landet. Förutom vår rådgivning och företagsfrämjande verksamhet har vi en väl utvecklad projektverksamhet.

Vårt arbete präglas av engagemang, stor frihet och stort ansvar. Läs mer om oss på www.coompanion.se/goteborgsregionen

Förutom vår egen redovisning så sköter vi redovisning, projektredovisning och löneadministration för ett antal medlemmar. Alla medlemmar/kunder är verksamheter som främjar ett entreprenörskap som svarar mot samhälleliga utmaningar och leder till fler anställda i kooperativa företag och/eller kan visa på annan samhällelig nytta.

Ekonomifunktionen drivs med ett tydligt samordnat arbetssätt och har målinriktat fokus på utveckling av affärsstödjande och värdeskapande processer. Vi strävar efter att ligga i framkant kring digitaliserade redovisningstjänster för att därmed kunna arbeta med framåtriktad ekonomistyrning.

Vi söker en projektekonom med stort eget driv som har vana av att jobba i en dynamisk miljö där det är många bollar i luften. Vi befinner oss i ett spännande utvecklingsskede där vi står inför att starta upp flera projekt utöver de vi redan driver. Tjänsten förutsätter förmågan att arbeta självständigt men också att samarbeta med andra.

Du kommer att ansvara för projektekonomi och redovisning för stora som mindre projekt för både oss själva men även för våra medlemmars räkning.

Vem är du?

Vi söker dig som har lägst eftergymnasial ekonomiutbildning, har arbetat några år med projektekonomi och projektredovisning och vill utvecklas vidare. Du är van vid och intresserad av effektivisering och digitalisering av administrativa funktioner.

Som person är du analytisk, strukturerad, proaktiv och målinriktad. Du trivs med utmaningar, är flexibel och är van att arbeta mot deadlines. Du levererar med hög kvalitet och har stor arbetskapacitet. Det är viktigt att du är en handlingskraftig och serviceminded person.

Du har lätt för att kommunicera och du delar våra värderingar om att ekonomiska verksamheter med fördel drivs och ägs demokratiskt. Du har lätt för att samarbeta med andra, är rak och tydlig. Du är förändringsbenägen, positiv och inte rädd för att ta i där det behövs.

Krav för tjänsten är att du har dokumenterad erfarenhet av projektekonomi i större projekt finansierade av till exempel Europeiska socialfonden, Tillväxtverket eller Vinnova.

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Vi värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Placeringsort:

Göteborg

Omfattning:

Heltid

Information och ansökan

Ansöker gör du via mail snarast då vi tillämpar löpande urval och intervjuer: goteborg@coompanion.se Frågor om tjänsten besvaras av vår vd Naana Rench på telefon 0709-80 20 35.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!