Funderar ni på att starta företag i Göteborg? Hos Coompanion får ni kostnadsfri rådgivning för att komma igång och lyckas på bästa sätt!

Starta företag i Göteborg

Hjälp att starta företag i Göteborg

Det ska vara enkelt att starta företag! Coompanion hjälper alla som vill starta företag i Göteborg och på andra orter runt om i regionen. Allt ni behöver ha är en idé! Sedan tittar vi på hur ni kan forma affärsidén, hitta lönsamhet och rätt kunder, välja bolagsform och allt annat som ni kan tänka er.

Boka en tid direkt i vår online-bokning!

Coompanion arbetar med kooperativt entreprenörskap och finns till för de som vill driva och äga företag tillsammans – på ett hållbart och demokratiskt sätt!

Hitta finansiering när ni vill starta företag

Vi har ett unikt samarbete med Mikrofonden Väst, som hjälper er att finansiera starten eller utvecklingen av ert företag i Göteborgsregionen. Mikrofonden kan ge lånegarantier, investera eller hjälpa er komma igång med crowdfunding.

Prata mer med oss om finansiering, ekonomi och annat när ni vill starta företag tillsammans!

Boka rådgivning idag!

Hur kan det vara gratis?

Coompanion har ett uppdrag från Tillväxtverket, som vill att vi ska hjälpa fler att starta företag tillsammans i Göteborgsregionen. Vi finns i hela landet och jobbar med allt från startups inom tech och konstnärskooperativ till kooperativa skolor och lokal utveckling på landsbygden.

Vi har också ett nära samarbete och får finansiering av Västra Götalandsregionen och Göteborgs stad.

Vad är ett kooperativ?

Ordet kooperation kommer från det latinska uttrycket för “arbeta tillsammans”, eller samverka. Och det är precis vad man gör inom kooperation – både i kooperativa företag och sinsemellan kooperativa företag handlar det om att förverkliga idéer tillsammans.

Läs mer om att starta kooperativ här

Läs mer om de 7 kooperativa principerna

Kontakta oss!

Har du fler frågor? Kontakta oss i Göteborgsregionen!

Vi har över 30 års erfarenhet av att driva kooperativ och starta företag i Göteborgsregionen. Ta hjälp av våra duktiga rådgivare, redovisningsekonomer, jurister och kommunikationsexperter.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!