Coompanion Norrbotten söker en engagerad

AFFÄRSUTVECKLARE

Ser du entreprenörskap och företagande som självklara verktyg för att lösa samhällets utmaningar? Tror du på kooperation, social innovation och sociala företag som medel för en inkluderande, hållbar samhällsutveckling? Då är detta tjänsten för dig.

Uppdraget

Coompanion Norrbotten växer och söker nu en affärsutvecklare till vårt team i Norrbotten. Vi jobbar i olika uppdrag och projekt för att främja kooperativa idéer, samhällsentreprenörskap och socialt företagande. Just nu har vi på uppdrag av Region Norrbotten påbörjat en långsiktig satsning för att ta fram ett utvecklingsprogram för samhällsentreprenörskap i Norrbotten där du kommer ha en självklar roll som affärsutvecklare och processledare.

Utöver att jobba med långsiktiga affärsutvecklingsprocesser kommer du att möta idébärare, grupper, företag och föreningar i företagsrådgivning inom områden som kooperativ affärsutveckling, samhällsentreprenörskap och lokal utveckling. Du är även en del i att utveckla Coompanion som organisation och vår verksamhet mot framtiden och är en viktig pusselbit i att fortsätta erbjuda hög kvalitet till våra målgrupper och samarbetspartners

Arbetsuppgifter

Rollen som affärsutvecklare är både bred och omväxlande. Du har huvudsakligt ansvar för att påbörja formandet av ett entreprenöriellt utvecklingsprogram för idébärare och entreprenörer som vill jobba med impact och samhällsansvar som en del av sin affärsidé. Programmet innehåller ett antal planerade aktiviteter mot individer, företag och andra aktörer men det innebär också frihet för dig att utforma och planera aktiviteter och insatser. Uppdraget innefattar även att utveckla och stärka Coompanions erbjudande och roll som främjare av impact-entreprenörer och att utveckla Coompanions erbjudande mot rådgivningskunder, hitta nya samarbeten och skapa nätverk.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en stark grund i entreprenörskap, affärsutveckling och vill jobba med att stötta andra i att utveckla sina affärsidéer. Vi tror att du är lösningsorienterad, nyfiken, initiativtagande och naturligt bygger relationer. Vi vill att du delar vår värdegrund om en jämlik och demokratisk samhällsutveckling. Du vill bidra till att stärka Coompanion som organisation och till en god och inkluderande arbetsmiljö.

Din profil

Du

Meriterande:

Vad kan Coompanion erbjuda dig?

Coompanion erbjuder en arbetsplats med en tydlig värdegrund och samhällsfrämjande syfte. Som affärsutvecklare hos oss får du ett stort förtroende och möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Vi har goda personalförmåner, kompetensutvecklingsmöjligheter och ett stort nationellt nätverk inom Coompanion Sverige.

Om Coompanion

Coompanion är företagsrådgivaren för värderingsdrivna idébärare. Vi finns i hela Sverige, från Luleå i norr till Malmö i söder med ca 130 medarbetare som tillsammans utgör en källa till stor kunskap och erfarenhet. Vi hjälper personer som vill bidra till att möta samhällsutmaningar genom sitt företagande. Det kan handla om alltifrån klimat och miljö till att integrera människor på arbetsmarknaden eller nya sätt att stärka lokalsamhället. Vi erbjuder rådgivning och är specialiserade på samhällsentreprenörskap och kooperativt företagande där vi bidrar med idéutveckling, organisation/finansieringslösningar och hjälp med juridiska frågor. Genom samverkan med många olika aktörer i länet är vi också skapare och medskapare, påverkare och utförare i frågor om samhällsentreprenörskap och social innovation.

Så ansöker du

Skicka CV och personligt brev till: norrbotten@coompanion.se.
Sista ansökningsdag är den 29 mars.

Kontaktpersoner

Caroline Kjellgren, verksamhetsledare Coompanion Norrbotten: 070-333 56 32
Kristin Bergwall, utvecklingsstrateg Coompanion Norrbotten: 070-856 61 47