Coompanion Norrbotten söker en engagerad

AFFÄRSUTVECKLARE

Är du en driven affärsutvecklare eller företagare? Har du jobbat med att stötta eller rådge andra företag? Har du ett samhällsengagemang och ser företagande som ett verktyg för detta? Då är detta tjänsten för dig

Uppdraget

Coompanion Norrbotten växer och söker nu en affärsutvecklare till vårt team i Norrbotten. Vi jobbar i olika uppdrag och projekt för att främja kooperativa idéer, samhällsentreprenörskap och ett attraktivt Norrbotten. Just nu har vi flera spännande uppdrag där vi tillsammans med olika intressenter och med dig vill utveckla förutsättningarna för SME och mikroföretag och det samhällsnyttiga företagandet i Norrbotten.

Arbetsuppgifter

Rollen som affärsutvecklare är både bred och omväxlande. Du har huvudsakligt ansvar för att stödja SME och mikroföretag i frågor som ägarskiften, affärsutveckling och finansiering, även att stödja framväxten av nya företag i Norrbotten med avstamp i samhällsnyttigt företagande.  

Utöver att jobba med affärsutvecklingsprocesser kommer du att möta idébärare, grupper, företag och föreningar i företagsrådgivning. Du är även en del i att utveckla Coompanion som organisation och vår verksamhet mot framtiden och är en viktig pusselbit i att fortsätta erbjuda hög kvalitet till våra målgrupper och samarbetspartners. 

Din profil

Du:

Meriterande:

Är vi rätt för varandra?

Coompanion erbjuder en arbetsplats med en tydlig värdegrund och samhällsfrämjande syfte. Hos oss trivs du som är lösningsorienterad, nyfiken, initiativtagande och naturligt bygger relationer.

Som affärsutvecklare hos oss får du ett stort förtroende och möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Även om vi alla jobbar självständigt så jobbar vi främst som ett team, vi värdesätter vår platta och demokratiska organisation och tror du kommer uppskatta den med. Vi har goda personalförmåner, kompetensutvecklingsmöjligheter och ett stort nationellt nätverk inom Coompanion Sverige. Genom oss finns även goda möjligheter att engagera sig i nationellt och internationellt arbete.   

Övrig information

Skicka Cv och personligt brev till norrbotten@coompanion.se

Vi har kontor i Luleå men arbetar i hela regionen, möjlighet att delvis utgå från hemmet finns.

Sista ansökningsdag är den 20 augusti 2023

Kontaktpersoner: 

Caroline Kjellgren, Coompanion Norrbotten: 070-333 56 32, caroline.kjellgren@coompanion.se

Kristin Bergwall, Coompanion Norrbotten: 070-856 61 47, kristin.bergwall@coompanion.se

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!