Hos Lärjeåns Kök & Trädgårdar arbetar människor som tidigare stått långt utanför arbetsmarknaden. I den KRAV-märkta kök- och besöksträdgården får de möjlighet att jobba 100 % av sin förmåga i ett serviceyrke eller genom att jobba mer praktiskt i trädgården. Lärjeåns Kök & Trädgårdar har idag 12 anställda och ca 20 st som deltar i arbetsträning. All vinst återinvesteras i företaget för att skapa fler jobb.

När snackstillverkaren Estrella sökte ny restauratör till föll valet snabbt på Lärjeåns Kök & Trädgårdar p.g.a ett tidigare förtroendefullt samarbete då de ansvarade för Estrellas konferenser. Estrella är en nöjd kund som idag gör både personalrekryteringar och upphandlingar först och främst i sitt närområde i Göteborgsstadsdelen Angered. Det fruktsamma samarbetet mellan Estrella och Lärjeån belönades 2017 med priset Nyttigaste Affären.

Med stöd från Jordbruksverkets LEADER-projekt har de kunnat renovera sitt växthus där en del ska fungera uteklassrum som Lärjeån kan sälja till pedagogisk verksamhet i staden.

Läs mer på deras hemsida!

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!