Coompanion Stockholm samarbetar med många organisationer för att stötta entreprenörer. Här kan du ta del av deras erbjudanden!


Coompanion är Rocket Fuel Partner till Norrsken och finns på Norrsken fredagar under kontorstid samt deltar i seminarier kring entreprenörskap, social innovation och kooperation.

Läs mer om Norrsken

Småföretagarnas Riksförbund bildades 2010 och har drygt 20 000 medlemsföretag samt företräder, genom samarbete med andra organisationer, cirka 30 000 småföretag i näringspolitiska frågor. Förbundets motto är att det ska vara tryggt, enkelt och lönsamt att vara småföretagare.


Är Du intresserad av att bli medlem hos Småföretagarnas Riksförbund, anmäl dig här eller kontakta deras medlemstjänst; info@smaforetagarna.se eller telefon 042-34 28 50. Här får du all information om medlemsförmånerna.

Läs mer om Småföretagarnas Riksförbund

Impact Hub är världens största nätverk med sociala entreprenörer. Få 20 % rabatt på ett av lmpact hub Stockholms co-working paket de första 3 månaderna samt testa lmpact hub Stockholm som kontor under en dag, kostnadsfritt!

Läs mer om Impact hub

Innovationsjuridik, patent och affärsutveckling under samma tak. Få rabatterat pris hos Rouse!

Läs mer om Rouse

Venture Cup är tävlingen för morgondagens entreprenörer. Tävla med Venture Cup!

Läs mer om Venture Cup

Organisation som främjar ansvarsfulla affärsidéer som syftar till att lösa lokala och globala samhällsutmaningar. Få information om rådgivningsarbete och möjliga ansökningar till utbildningsprogram!

Läs mer om SE Forum

Södertälje Science Park är en nationell nod för företag, forskning, innovation och utbildning inom hållbar produktion. En del av syftet och målet är stärka förutsättningarna för avancerad produktion i Sverige. Här kan du som aktör från näringsliv, akademi och samhälle tillsammans driva branschöverskridande forsknings- och utvecklingsprojekt och nätverka.

Läs mer om Södertälje Science Park

Connect är en ideell organisation som matchar entreprenörer med kompetens och kapital från näringslivet. Därigenom förkortar vi vägen till verkliga och varaktiga resultat.

Läs mer om Connect

Patent- och registreringsverket är centret för immateriella rättigheter. Vi arbetar för ökad innovation och tillväxt i Sverige.

Läs mer om PRV

Andra organisationer som du kan ha nytta av när du startar företag:

verksamt.se

ALMI

Vill din organisation också samarbeta med Coompanion?

Hör av dig till oss!

Kontakta oss

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!