Välkommen till Coompanion Västerbotten

Som experter på bl a affärsutveckling, finansiering, hållbarhetsfrågor och samhällsentreprenörskap hjälper vi er att skapa mervärden i ert företag, förening eller projekt.

Och det bästa? Det är kostnadsfritt! 

Unik storsatsning på impact-entreprenörskap

Med projektet Impact Academy 2030 gör Coompanion Västerbottten en storsatsning för att öka antalet samhällsnyttiga företag i norra Sverige. 

– Vi ska bli Europas mest attraktiva region för samhälls-/impactentreprenörer, säger Roger Filipsson, verksamhetsledare på Coompanion Västerbotten. 

Läs mer om projektet här

Impact-Academy-vänster-svart

Impact Entrepreneur 2030 är utvecklingsprogrammet för dig med en idé kring en tjänst, produkt eller företagande som på något sätt förbättrar världen – oavsett om det är lokalt, regional eller globalt.

Programmet ger dig kunskap, verktyg och nätverk att komma vidare med din idé – från tanke till handling.

Läs mer om Impact Entrepreneur här

Nationella nyheter

Gratis visionsworkshop

Nu erbjuder vi på Coompanion gratis visionsworkshop för er som driver företag. En organisations vision fungerar som en ledstjärna för alla medarbetare.

Läs mer »

Regionala nyheter

Aktuella aktiviteter

Håll dig uppdaterad, följ oss i våra sociala kanaler

Vad vill du göra idag?

Sveriges största konferens om socialt företagande
Stora Sociala Företagsdagen blir digital! 6 oktober 2020 sänder vi från Göteborg! Mer information, program och biljetter hittar du på konferensens egen sajt.
Läs mer
Social Innovation i Norr
Konferensen finns till för att lyfta goda exempel på sociala innovationer från Västerbotten och Norrbotten och lära oss av varandra för att möjliggöra social hållbarhet.
Läs mer
Föregående
Nästa