Behöver du en ny och starkare version av ditt sociala företag?

Driver du ett socialt företag som brinner för samhällsnytta kanske du tycker det är svårt att kombinera detta med lönsamma affärer? Du är inte ensam.

Tillsammans med Almi har Coompanion skapat ett rådgivningskoncept som erbjuder 10 skånska sociala företag skräddarsytt stöd och hjälp med att bli mer affärsmässiga utan att behöva tumma på sina samhällsnyttiga mål. Tillsammans gör vi vägval som öppnar dörrar till fler hållbara affärer och skapar ett möjliggörande nätverk runt varje företag. Konceptet kallar vi Exkubatorn vilket betyder att vi jobbar tillsammans med er i er miljö och i ert sammanhang.

Inte sällan har rådgivare och affärscoacher svårt att förstå hur sociala företag fungerar. Traditionellt affärstänkande räcker ofta inte till då sociala företag många gånger behöver arbeta i partnerskap med både offentlig sektor och andra företag.

Vi som jobbar med den här satsningen har de kompetenser och erfarenheter som behövs för att ge dig och ditt företag bättre förutsättningar att bli hållbart i ett längre perspektiv.

Mer information om programmet och intresseanmälan hittar du i denna pdf

Har du frågor, kontakta Elin Dagerbo på elin.dagerbo@coompanion.se.

Sista ansökningsdag är 11 september.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!