Så gör svensk fika skillnad i New York

Göteborgsföretaget Radicle tog sig från Coompanions rådgivning till de högsta våningarna på Manhattan. Med Fika For Change försöker de skapa innovationskultur i företag och organisationer – något som är viktigare nu än någonsin. Se hela videon om Radicle här nedanför!

— När man drivit företag under lång tid är man van vid att göra det på sitt sätt. Det är inte så ofta som vi möts av någon som vågar ställa de svåra frågorna, säger Radicles Mathilda Hult om deras rådgivning hos Coompanion i Göteborg.

Vill ni också ha någon att bolla idéer med? Boka in en kostnadsfri rådgivning för ditt företag!

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!