Öppet för rådgivning hela sommaren

Vi vet att många av Göteborgsregionens företag och föreningar har haft en tuff vår. Därför kommer vi självklart att hålla öppet vår kostnadsfria rådgivning hela sommaren! Allt för att stötta er som vill starta, driva och utveckla företag tillsammans.

Boka online eller kontakta oss om ni har några frågor!

Vi vill ändå passa på att önska alla våra entreprenörer, medlemmar, partners och vänner en riktigt skön sommar! Hoppas att så många som möjligt av er får en chans att ta semester, varva ner och samla ny energi inför hösten.

Och när ni kommer tillbaka efter sommaren – tveka inte att ta kontakt med oss på Coompanion!

Ha en riktigt skön sommar!

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!