Så lyckas ni med företagssamverkan

Vår guide för företagssamverkan

Ska ni samarbeta med ett annat företag? Vi har tagit fram en manual som ger en grundläggande introduktion till småföretagssamverkan och hur ni kan skapa mervärden för er själva, ert företag och företag i er omgivning genom att samverka.

Vi ger en bakgrund till vad begreppet småföretagssamverkan betyder, vilka motiv som kan finnas till samverkan, vilka vinster ni kan få ut av samverkan, vilka riskerna är och hur ni kan organisera er. Vi ger er också en guide till hur ni kan gå till väga för att ta er idé och skapa en samverkan för allas nytta.

Ladda ner manualen (pdf)

Vill ni ha hjälp med att komma igång?

Vi ger er alltid kostnadsfri rådgivning, oavsett om ni vill samverka med andra företag eller bara ha stöd i utvecklingen av ert eget företag! 

Boka rådgivning

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!