Vilka ska bli årets kooperativ i Göteborgsregionen?

vilka blir årets kooperativ i göteborgsregionen

Nu har ni chansen att utse Årets Kooperativ i Göteborgsregionen! Känner du till något kooperativ som är förtjänar att vinna, eller vill ni kanske nominera er själva?

Kooperativen gör ett fantastiskt viktigt jobb och Årets Kooperativ är Coompanions sätt att hylla dem runt om i landet. Vinnaren i vår region har chansen att ta hem den nationella utmärkelsen senare i höst.

Nominera till Årets Kooperativ i Göteborgsregionen här!

Utmärkelsen ”Årets Kooperativ” delas årligen ut till ett kooperativ i Göteborgsregionen som utmärkt sig avseende medlemsnytta och kooperativa värden, såsom ekonomisk framgång, stabilitet, utveckling och samhällshänsyn.

Förra året vann Musikens Hus priset, med motiveringen att de är föregångare i sin bransch som på ett innovativt och trovärdigt sätt utvecklat sin verksamhet under en lång tid och i samklang med hur omvärlden förändras.

Musikens hus är årets kooperativ i göteborg
Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!