Nu kan du se den populära föreläsningen ”Hållbar Trädgård”

Den 21 januari 2021 anordnade Coompanion Skåne en digital föreläsning tillsammans med Bodil Åsberg, trädgårdsmästare och miljövetare som driver företaget Fokus Grönt med inriktning på hållbarhet och biologisk mångfald. Föreläsningen riktade sig till alla som är nyfikna på hur det går att skapa en trädgård som är både mer ätbar, prunkande och bättre för djur och insekter. Du kan nu se föreläsningen i efterhand. Du kommer bland annat få inspiration kring bi-och fjärilsvänliga växter, hållbara materialval och smarta skötseltips som ger dig en vackrare och mer klimatsmart trädgård.

Föreläsningen är en del av projektet ”Tillsammans för biosfärområde Vombsjösänkan”. Projektet stöttar skapandet av ett biosfärområde i kring Vombsjön i Skåne och är ett samverkansprojekt genom Leader Lundaland och Leader Sydöstra Skåne.

HÄR KAN DU SE FÖRELÄSNINGEN

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!