Vi rekryterar!

Växa med hästkraft söker en stabil och händig människokännare!

Coompanion Skånes projekt Växa med Hästkraft är en ny daglig verksamhet i Fulltofta Naturområde som riktar sig till personer som främst pga av fysiska och psykiska funktionsvariationer står långt i från arbetsmarknaden. Vi använder oss av djur och natur för att locka fram personlig utveckling, i individens egen takt och utifrån personlig förmåga.

Nu söker vi en projektassistent som har talang för att få människor att växa. Du måste vara en människokännare ut i fingerspetsarna, ha förståelse för att alla inte är på topp varje dag på jobbet och därför klara av att flexibelt och lugnt utforma dagen efter deltagarnas dagsform. Det är viktigt att du kan leda utan att styra en grupp, hos oss arbetar vi tillsammans med gruppen, aldrig över eller mot den. 

Vi tror att du är trygg i dig själv, en prestigelös person som har några år innanför arbetsvästen och förutom att du älskar människor och människor älskar dig så trivs du också med djur och natur. Det är bra om du inte har tummen mitt i handen, tycker om att odla, snickra och klarar av att hugga i och ser vad som behöver göras på en gård. Under våren kommer vi att bland annat odla grönsaker, utföra lättare skogsarbete med hjälp av våra arbetshästar och starta ett hunddagis i mindre skala. 

Låter det som du? Då är du välkommen att skicka in din ansökan till världens trevligaste jobb bland snälla människor i en underskön miljö. 

Då vi välkomnar en blandad grupp ser vi gärna manliga sökande.

Frågor och ansökan till

Catharina Jernse
070-65 30 106
catharina.jernse@coompanion.se

Vi behandlar ansökningar löpande.
Sista ansökningsdag är 1 augusti 2021

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!