Hyr lokal i Norrtälje

Vill du eller din personal få möjlighet till ett mer kvalitativt distansarbete? Hyr kontorsplats hos Coompanion i Norrtälje! Hos oss finns ljusa, fullt utrustade kontorslokaler med tillgång till konferensrum och kök. 

Lokalerna ligger centralt i Norrtälje, precis invid busstationen, en trappa upp på Hantverkaregatan 24. Det finns möjlighet att hyra kontorsplats, rum och/eller konferensrum. Vi hyr även ut på kvällstid. 

Här finns såklart Wifi, skrivare och projektor samt ett kök/lunchrum. Vissa dagar finns några kollegor, andra dagar är det lite glesare. För den aktive som tränar på lunchen finns även dusch att tillgå. 

Kontakta oss för mer information och prisuppgifter! 

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!