En kooperativ arbetsmarknad – för vem?

En kooperativ arbetsmarknad – för vem? Eva Nordmark Coompanion

Coompanion är den enda kooperativa rådgivaren i Sverige och vi är övertygade om att kooperation gör verklig skillnad i människors yrkesliv. Vi har bjudit in arbetsmarknadsminister Eva Nordmark, riksdagspolitiker och aktörer med kooperativa initiativ, för att belysa kooperation som en viktig del av arbetsmarknaden.

26 nov 2021 kl. 09:45 – 11:00

Se hela programmet och anmäl dig kostnadsfritt!

Vi på Coompanion är övertygade om att kooperativt entreprenörskap är grunden för ett jämlikt, demokratiskt och hållbart samhälle. Med anledning av Demokratins 100-årsjubileum arrangerar Coompanion Sverige en rad webbinarier med olika teman under året. I november lyfter vi kooperationens betydelse för en väl fungerande arbetsmarknad.

Arrangör: Coompanion Sverige

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!