Uppsala län

Tillåt oss att presentera oss själva!

Ni kanske undrar vilka som är personerna bakom spakarna på Coompanion Uppsala län? Som håller rådgivningar och jobbar med den löpande verksamheten, våra olika projekt och uppdrag. Tillåt oss att presentera oss själva! 🤓👏👏

Idag får ni en presentation av den ena halvan av Coompanion Uppsala- nämligen verksamhetsledaren och rådgivaren Anna Olsson. 👇

Hej Anna, vem är du?

”Jag är verksamhetsledare på Coompanion i Uppsala län sedan 2011, där jag också arbetar med företagsrådgivning och i våra olika projekt. Just företagsrådgivning har jag arbetat med sedan 1998, bl a hos Almi i Dalarna och Almi i Västmanland. Det är minst lika roligt idag eftersom varje möte bjuder på nya människor, nya affärsidéer och nya frågeställningar runt att driva och utveckla företag. Jag är uppvuxen i Härjedalen och läste till civilekonom på Mitthögskolan i Östersund. Erfarenheten av landsbygd, småföretagande och hur man kan lösa gemensamma behov tillsammans har jag haft stor glädje av i mina olika yrkesroller.”

Berätta något om dig själv som vi inte vet!

”Jag gillar att vara i Härjedalen med min familj när vi är lediga. Nu är jag den av oss som åker utför långsammast. Men än så länge slår jag dem på längdskidor. Fast det kan vara en tidsfråga…”

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!