Möt årets deltagare i vår gröna inkubator Stadsbruk Roslagen

Våren är här på riktigt och nu är det äntligen dags att presentera årets nya ”gröna” entreprenörer i Stadsbruk Roslagen!

Stadsbruk Roslagen som drivs av Coompanion i Norrtälje ska inspirera och ge kunskap i omställningen mot ett mer hållbart samhälle. Här finns chansen för människor med innovativa affärsidéer att bli ”gröna” entreprenörer och stadsbrukare.

Nyligen påbörjade fem nyfikna entreprenörer vårt modulbaserade inkubatorprogram där stort fokus läggs på entreprenörskapet.

– Redan från början, och med samma omsorg som när man stoppar ett frö i jorden, arbetar vi med alla hörnstenar som ett företagsbygge kräver. Allt för att man ska lyckas som grön entreprenör, säger Pascal.

Startåret 2022 är det andra året som Stadsbruk Roslagen finns och i år var det många som ville vara med.

– Vi kunde dessvärre inte ta in alla som sökte, men fem utvalda individer fick chansen för säsongen 2022, berättar projektledare Pascal Letter.

De fem lyckliga är Christopher Madsen, Terése Wahlgren, Anne Rönning, Elina Folkesson och Katja Wiezell. De kommer att odla tillsammans med förra årets stadsbrukare, så i år kommer alltså 10 odlare och 8 företag (inkl 2021 års antagna) vara aktiva inom Stadsbruk Roslagen.

Varmt välkomna alla nya stadsbrukare!

Lär känna stadsbrukarna här!

Fr. vänster i bild: stadsbrukarna Christopher Madsen, Terése Wahlgren, Anne Rönning, Elina Folkesson och Katja Wiezell, samt projektledare Pascal Letter.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!