Våra bästa tips för att starta företag tillsammans

våra bästa tips för att starta företag tillsammans

Vi på Coompanion finns till för att hjälpa er att förverkliga era idéer. Här har vi samlat våra bästa tips för att starta företag tillsammans!

Ta hjälp från början!

Våra rådgivare är erfarna och vet precis vad ni har framför er. Ta rådgivning tidigt i er process så försäkrar ni er om att ni lägger energin på rätt saker. I rätt ordning.

Dela upp arbetsuppgifterna

Alla har vi olika saker vi är bäst på. Enas tidigt om er organisation, både vad gäller ledning och ansvarsområden.

Målsättningar

Att sätta gemensamma mål är oerhört viktigt. Men nästan lika viktigt är att få förståelse för vilka egna mål som alla har med att engagera sig i samarbetet. Någorlunda samsyn här är en av framgångsnycklarna i långa loppet.

Varför finns ni?

Enas om vad som är anledningen till att ert företag behövs, ert varför. Skriv ner det och sammanfatta i en affärsidé som alla kan ställa sig bakom.

Kompanjonavtal

Det är lätt att tänka att ni aldrig kommer att bli osams eller få svårt att komma överens. Men om det skulle gå snett är ett kompanjonavtal mycket viktigt att ha. Se till att ha ett signerat kompanjonavtal redan från start. Se även
till att visionerna och företagets huvudsyfte blir synliga i avtalet. Då blir avtalet en bra utgångspunkt när eventuella nya medarbetare behövs i företaget.

Nu sätter vi igång!

Ta hjälp av oss! Allt ni behöver är en idé. Coompanion finns i hela landet och vår rådgivning är helt kostnadsfri för er.

Hitta er närmaste rådgivare!

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!