Podcast: För allas rätt att uttrycka sig konstnärligt

podcast för allas rätt att uttrycka sig konstnärligt

Coompanion-podden är tillbaka! I det senaste avsnittet träffar vår kollega Moa Nilsson bland annat Sophia Alexandersson på ShareMusic.

Ni får höra om hur ShareMusic togs till Sverige, vad som har hänt sedan starten 2002 och hur de arbetar för allas rätt att delta i, uppleva och utöva kulturell och konstnärlig verksamhet. De dyker in i hur konst och kultur kan bli mer tillgängligt för alla och hur konsten i sig utvecklas av att släppa fram allas unika uttryck.

Coompanion-podden produceras av Coompanion som erbjuder kostnadsfri rådgivning för alla som vill starta företag tillsammans. Det här avsnittet är gjort i samarbete med initiativet Goodlash, som Coompanion Sjuhärad är en del av.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!