Starta företag efter studenten

Starta företag efter studenten

Vet ni inte vad ni vill göra efter studenten? Att starta företag kan vara en riktigt bra erfarenhet, en chans att utforska något ni är nyfikna på eller bara en kul grej att göra under sommaren. Vi hjälper er att komma igång!

Coompanion hjälper alla som vill starta företag tillsammans. Vår rådgivning är kostnadsfri och vi har kontor över hela landet.

Har ni tagit studenten och är osäkra på vad ni vill göra i framtiden? Det här kan vara en bra chans att testa på att driva eget företag.

Fullt ut eller vid sidan om

Det finns många anledningar till att människor väljer att starta företag. Kanske för att vara sin egen chef, skapa sitt eget jobb, tjäna pengar eller bidra till samhället på ett positivt sätt.

Det är många som startar företag vid sidan om ett annat arbete, istället för att till exempel säga upp sig och bli egenföretagare fullt ut på en gång. Att låta företaget växa lite i taget är såklart en mindre risk än att behöva försörja sig på sin idé direkt.

Tillsammans är ni starkare!

Vi tror att det är lättare och roligare att starta företag tillsammans med andra. Ni har olika talanger och erfarenheter, kan hjälpa varandra när det är tufft och fira tillsammans när det går bra.

Om ni är tre eller fler så kan ni starta ett kooperativt företag. Det är ett demokratiskt sätt att driva företag på, där alla har en röst.

Vi hjälper er kostnadsfritt

Ta kontakt med Coompanion där ni bor för att boka in ett möte med någon av våra rådgivare! Det kostar ingenting tack vare att vi har ett uppdrag från Tillväxtverket att hjälpa människor att starta företag tillsammans.

Hitta ditt närmaste kontor här

Lycka till!

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!