Coompanion söker företagsrådgivare till Skaraborg

coompanion karta väst

Vill du vara med och främja kooperativt företagande och lokal samhällsutveckling
i Skaraborg? Nu söker vi en företagsrådgivare till ett av våra kontor i Västsverige.

Yrkesroll: Företagsrådgivare
Omfattning: 100%
Ansökan: senast den 8 februari

Coompanion finns på 25 platser runt om i landet och agerar som företagsrådgivare för de som har idéer, och vill starta och driva företag tillsammans. Genom ett inkluderande entreprenörskap bidrar vi utveckling i hela Skaraborg. Vi driver samverkansprojekt för att möta aktuella samhällsutmaningar och erbjuder kostnadsfri rådgivning för att hjälpa människor och organisationer att genom samverkan förverkliga sina idéer.

Coompanion Skaraborg söker nu en ny medarbetare som brinner ser möjligheterna i den kooperativa affärsidén och verksamheter inom social ekonomi, här får du möjlighet att vara med och stötta entreprenörer, ideella föreningar och nätverk.

Coompanion rör sig i gränslandet mellan det traditionella näringslivet, offentlig sektor, akademi och idéburen sektor. Förståelse för varandras olika roller och funktioner underlättar då många möjliga lösningar skapas i gränslandet genom kooperativa lösningar.

Tjänsten är på 100 %. Visst arbete förekommer kvällstid. Coompanion erbjuder viss möjlighet till distansarbete. Körkort och bil är en förutsättning. Individuell lönesättning tillämpas. Tillträde så snart som möjligt.

Om rollen

I rollen som medarbetare hos Coompanion Skaraborg kommer du att arbeta som rådgivare, projektledare och processledare. Din uppgift blir att vara en entusiastisk och medskapande kraft i organisationen, samtidigt som du driver samarbeten med externa partners, finansiärer och projekt. Ett viktigt ansvar blir att upprätthålla och skapa nya strategiska allianser och affärsmöjligheter med aktörer inom både offentlig sektor, idéburna organisationer, akademin och näringslivet.

Vi söker dig som:

  • Har ett stort engagemang för vad människor kan uppnå genom att samverka, i ekonomiska föreningar och kooperativa lösningar.
  • Är insatt i de olika sektorerna (näringslivet, offentlig sektor, idéburen sektor och akademin.
  • Kan visa på tidigare resultat och är flexibel i ditt arbete.
  • Tycker om att nätverka och se möjligheter i samtal med representanter från olika verksamheter och organisationer.
  • Är medskapande och har förmågan att ta fram nya idéer och driva fram nya projekt.
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i mindre organisationer, vilket ökar förståelsen för vikten av samarbete och flexibilitet.
  • Har god kommunikationsförmåga och trivs med att lyssna och tala inför både små och stora grupper. Skriftlig kommunikation är även en viktig del av tjänsten.

Så arbetar vi

Vi arbetar flexibelt utifrån vårt kontor i Falköping, men har hela Skaraborg som vårt arbetsområde. Coompanion Skaraborg erbjuder kollektivavtal för sina medarbetare.

Kontaktinformation

Vid frågor om tjänsten, kontakta:

Maria Henriksson, verksamhetsledare Coompanion Skaraborg
maria.henriksson@coompanion.se
0708–176604

Leif Walterum, styrelseordförande Coompanion Skaraborg
leif@walterum.se
0705-771986

Så ansöker du

Skicka in din ansökan till skaraborg@coompanion.se senast 8 februari.

Välkommen med din ansökan!

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!