Vässa ditt entreprenörskap!

Vad läste, hörde, såg eller upplevde du som fick dig att tänka: ”Någon måste GÖRA något åt det här!” och sedan insåg att den där ”någon” kunde vara du…

Välkommen att söka till Generatorn – lärprogram för hållbart entreprenörskap!

Du får: Kunskap och inspiration för att utveckla en affärsidé med socialt entreprenörskap, en egen affärsutvecklingscoach, en affärsplan och ett nätverk som sträcker sig över Jämtlands län, Västernorrlands län och Trøndelag.

Vi ses 7 maj, 14 maj och 21 maj kl. 18.00–20.30 ON-LINE

I Generatorn – lärprogrammet för hållbart entreprenörskap får du stöd att ta dina idéer till hållbart företagande. Du får hjälp att formulera och presentera dina idéer så att fler förstår vad du vill åstadkomma, tex. finansiärer eller andra du vill ha med på din resa.

Generatorn ger dig verktyg somsäkrar dina mål med en realistisk affärs- och handlingsplan. Du får kunskap att förverkliga idén inom din organisation eller med ett nytt företagande.

Ett moment är att testa din idé med tänkta kunder och utforska hur du kan prissätta dina varor och tjänster, marknadsföra samt hur du ska tänka kring finansiering av eventuella investeringar eller andra kostnader.

Fokus för kursen är socialt entreprenörskap i alla branscher och sektorer som löser samhällsutmaningar. En unik möjlighet att skapa nätverk och lärande över gränsen Norge–Sverige.
Generatorns träffar hålls av utbildade facilitatörer från Coompanion. Mellan träffarna erbjuds du personlig coachning från rådgivare från KBT Fagskole på norska sidan och Coompanion på den
svenska sidan. Med dem kan du tryggt bolla dina idéer. Coachen har tystnadsplikt.

INNEHÅLL I STORA DRAG
● PEER-TO-PEER metodologi
● Vision och värdegrund
● Affärsutvecklingsverktyg
● Kommunicera nyttan med din idé
● Finansiering och investeringar
● Uppgifter mellan träffarna
● Tre onlineträffar
● En personlig affärscoach
● Nätverk över gränsen Sverige–Norge

Ansök här

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!