GBG Co-ops Finance

GBG Co-ops FINANCE

Välkommen till den andra omgången av GBG CO-OPS LIVE där ni kommer att få träffa Mikrofonden. Ni får lära er hur ni kan finansiera er idé och ta del av olika metoder för att hitta finansiering, oavsett om ni är i idéstadiet eller redan driver en verksamhet. 

När? 15 mars kl 17.00-19.00
Var? Yesbox, Home of entrepreneurs (hitta hit!)


Välkommen på ett inspirerande kvällsevent på YESBOX där vi utgår från er idé och snackar om hur ni kan ta in kapital eller hitta olika vägar för finansiering såsom bootstrapping, crowdfunding, resursanskaffning, projektfinansiering och ta del av tips och råd för att komma vidare i finansieringsdjungeln. 

Som vanligt får ni träffa andra entreprenörer, bolla idéer och hjälpa varandra. GBG Co-ops välkomnar alla som är intresserade av entreprenörskap, står i startgroparna för att utveckla ert företag eller redan driver eget! 

Vi bjuder på kaffe, te och fika!

Anmäl dig här!

GBG Co-ops är Coompanions program för kooperativa startups. Där hjälper vi er från idé till företagsstart. En ny omgång företag drar igång i mars!

Läs mer om GBG Co-ops här

Varmt välkommen till en rolig och givande kväll för och av entreprenörer! 


Nu har vi öppnat portarna! Gå med i GBG Co-ops

Nu har ni chansen att gå med i GBG Co-ops Bootcamp! Vårens viktigaste avspark för alla som vill starta företag tillsammans. Under fyra månader tar våra rådgivare med er startup på en resa från första idén till att bli ett hållbart och lönsamt kooperativt företag.

Läs mer och anmäl dig här

Datum

15 mar 2022
Expired!

Tid

17:00 - 19:00

Lokal tid

  • Tidszon: America/New_York
  • Datum: 15 mar 2022
  • Tid 12:00 - 14:00

Mer info

Anmäl dig här!

Platser

Yesbox
Gamlestadsvägen 4, Göteborg
Anmäl dig här!
Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!